Ovako izgleda Samsung Galaxy S6

Dosta se već sada zna o Samsungovom dolazećem Galaxy S6 telefonu, kao i njegovoj Edge varijanti. Do sada smo imali veliki broj glasina, a one još uvek ne jenjavaju; ali, ono što se do sada nije preterano pojavljivalo, jesu prave fotografije Galaxy S6 modela.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 11.02.2015.

22:08

Default images

Sada su se pojavili renderi, koji pokazuju kako bi Galaxy S6 trebalo da izgleda. Renderi su bazirani na skicama koje su se nedavno pojavile i deluju kao da prikazuju upravo ono što će Samsung predstaviti. U ovom trenutku, ovi renderi daju najbolji uvid u ono što nam Galaxy S6 donosi. Navodi se da su renderi prilično blizu ako ne i potpuno tačni u prikazivanju dolazećeg telefona.
Ono što do sada znamo o Samsung Galaxy S6 telefonu, jeste da će ga pokretati Exynos 7420 octa-core procesor, sa Mali-T760 GPU-om i 3GB RAM-a. Telefon bi trebalo da ima QHD displej od 5.1 inča i impresivnu kameru od 20MP na poleđini (uz prednju 5MP kameru).
Naravno, sve ove informacije su i dalje u domenu glasina, a verovatno ćemo 1. marta na MWC 2015 sajmu u Barseloni saznati zvanične detalje.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: