Novosti u vezi sa HTC One (M9) i One (M9) Plus

HTC One (M9) je jedan od najiščekivanijih telefona u 2015. godini, a glasine o ovom uređaju konstantno dolaze iz raznih izvora. Najnovije procurele fotografije su zapravo renderi, koje lično donosi popularni @evleaks u tvitu pod nazivom "stare navike teško umiru".

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Sreda, 28.01.2015.

21:24

Default images

Render fotografije prikazuju skladniji uređaj, koji je i rafiniraniji od svega što smo do sada videli kada su HTC One (M9) procurele fotografije u pitanju. Tačnije, na fotografijama se mogu videti dva uređaja, od kojih je drugi veći model (koji ćemo nazvati HTC One (M9) Plus, iako ovo još uvek nije zvanično ime modela).

Ono što je vidljivo, jeste da je fizički Home taster tu na One (M9) Plus modelu, a najverovatnije je u njega implementiran senzor otiska prsta za pojačanu sigurnost. Primetna su i dva prednja zvučnika, koji su sada integrisani u telo telefona na mnogo suptilniji način. Kao i obično, informacije ovog tipa treba uzeti sa rezervom, ali će svakako biti zanimljivo videti da li je @evleaks bio u pravu sa svojim renderom, kada se HTC One (M9) i One (M9) Plus budu zvanično pojavili.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: