Microsoft objavio najnoviji Windows 10 preview

Svega nekoliko dana nakon Windows 10 događaja, Microsoft je objavio nove funkcije koje su sada dostupne Windows Insiderima.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 25.01.2015.

10:55

Default images

Najnoviji Windows 10 preview, koji nosi naziv build 9926, ne uključuje sve što je Microsoft prikazao 21. januara, ali donosi dosta noviteta.

Build 9926 dolazi sa Cortanom na desktopu, ima novi Start meni i korisnički interfejs, univerzalne i ažurirane aplikacije kao što su Settings, Photos i Maps, mogućnost konekcije na bežični audio i video, Windows Store Beta, Xbox aplikacije i drugo. Više o najnovije Windows 10 buildu možete saznati iz videa, koji je Microsoft objavio:

Microsoft navodi da je Windows 10 i dalje u razvoju, te da kompanija pokušava da različite najavljene funkcije donese korisnicima Windows Insider servisa što je pre moguće. Kompanija je takođe obećala da će u narednim buildovima "ispeglati" operativni sistem i poboljšati mu kvalitet i stabilnost. Ukoliko želite da postanete Windows Insider, informacije kako to da učinite možete naći na Microsoft blogu.

Nakon toga, možete preuzeti i najnoviji Windows 10 9926 build, preko ažuriranja u Settings aplikaciji. Microsoft je obezbedio i ISO fajlove ukoliko preferirate instalaciju builda na ovaj način.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: