Pojavio se nezvanični Galaxy Note 3 Lollipop ROM

Proizvođači Android telefona trenutno rade da obezbede Lollipop verzije sistema za najnovije telefone. To ne znači da nešto stariji telefoni neće dobiti apdejt na poslednju verziju Androida, ali će po običaju vlasnici istih morati da sačekaju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 28.12.2014.

13:02

Default images

Oni koji poseduju Samsung Galaxy Note 3 mogu da pokušaju sami da instaliraju Lollipop na svoj telefon ukoliko su nestrpljivi.

U pitanju nije neki prerađeni ROM, već zvanični Lollipop ROM za Galaxy Note 3, tačnije model SM-N9005. ROM je veliki 1,1 GB, a donosi i redizajnirani Touchwiz interfejs.

Ističe se da sama instalacija traje značajno duže nego što je uobičajeno i da korisnici ne bi trebali da budu zabrinuti već da sačekaju do kraja. Detaljno uputstvo možete pogledati na ovoj adresi.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: