BBerry: Posle Classica, prvi pogled na Rio

Kompanija BlackBerry se nada da će svoje novo podizanje iz pepela uspeti da nastavi uspehom modela Rio, koji bi trebalo da nasledi model Z3.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 25.12.2014.

10:55

Default images

Blog N4BB objavio je prve fotografije uređaja, koji je uklopljen u moderne trendove, za razliku od nedavno predstavljenog modela Classic, koji predstavlja povratak korenima (biznis klasa, qwerty).

Rio po dizajnu umnogome liči na svog prethodnika Z3, uz neke sitnije kozmetičke izmene, dok se ispod haube krije drugačija mašina.

Ekran dijagonale 5 inča zaklanja dvojezgarni Snapdragon S4 procesor, 2GB RAM-a i 16GB prostora za podatke. Kamere su 8 i 2 megapiksela, a baterija 2.800mAh.

Navodno će uređšaj koštati 300 dolara bez ugovora.

Kako kompanija mora da traži niše i tako ponovo postane profitabilna, Rio cilja na one koji žele "ozbiljan" telefon, a ne spadaju u platežni rang ljudi iz "biznis klase".

"Tek počinjem, ambiciozan sam i potreban mi je telefon koji to pokazuje", bi navodno govorio potencijalni kupac ovog telefona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: