Kodak najavio nove Android proizvode

Kompanije Kodak i Bullitt group objavile su danas lansiranje palete mobilnih uređaja koji će raditi uz pomoć Googleovog operativnog sistema Android.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.12.2014.

20:23

Default images

Nova paleta proizvoda namenjena je pre svega korisnicima koji traže velike performanse uređaja, ali se često suočavaju sa problemima koji se odnose na korišćenje sve složenijih mobilnih uređaja.

"Obezbeđujući lak pristup uslugama štampanja i razmene sadržaja, nudeći istovremeno najnoviji operativni sistem Android i najnovije funkcionalnosti dostupne na smartfonima nove generacije, privućićemo veliki broj korisnika koji cene jednostavnost korišćenja i eleganciju, kao i funkcionalnosti", istakao je izvršni direktor odseka Bullitt Mobile Oliver Šult.

Pojavljivanje na tržištu novih proizvoda trebalo bi da bude najavljeno tokom druge polovine 2015. godine.

Među najavljenim proizvodima je i telefon četvrte generacije (4G), tablet i fotoaparat koji se može priključiti na određene sisteme.

Foto: .RGB. / Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

21 h

Podeli: