Da li će Windows 10 biti uspešan kao "sedmica"?

Microsoft trenutno radi na Windows 10 operativnom sistemu, a njegova objava se očekuje sa nestrpljenjem, jer se očekuje da bi on mogao da ispravi mnoge stvari koje su označene kao loše kod Windows 8 operativnog sistema.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 22.12.2014.

14:27

Default images

Što se tiče tehnoloških analitičara, oni očekuju da Windows 10 napravi zaista dobar posao kada bude objavljen u 2015. godini, posebno zato što vraća neke funkcije koje su bile dostupne na Windowsu 7, potom uklonjene na Windowsu 8, ali donosi i pregršt novih funkcija.

Analitičar Brendan Barnikl je napisao u svojoj napomeni investitorima da su kompanije već pokazale interesovanje za Windows 10, što je pokazatelj da će novi operativni sistem zabaležiti (barem) isti uspeh kao i Windows 7.

On takođe predviđa da će posle razočaravujućih rezultata Windowsa 8, Windows 10 doći kao spasilac, te da će njegove brojke usvajanja biti poput onih kod Windowsa 7.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: