Šta biste promenili na Windows Phone platformi?

Windows Phone platforma ima mali tržišni udeo, ali se Microsoft nada da bi nova verzija mogla da promeni stvari na bolje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 09.12.2014.

21:14

Default images

Ipak, Windows Phone 10 je i dalje u početnoj fazi razvoja, te se za sada ne zna mnogo stvari u vezi novog operativnog sistema te nije iznenađenje što korisnici imaju svoju listu zahteva za novin funkcijama.

Kako bi se saznalo šta korisnici stvarno žele od Windows Phone 10 platforme, Softpedia je sprovela anketu u kojoj su oni opisivali stvari koje bi promenili kod Microsoft-ove mobilne platforme. Odgovori ovde zapravo govore sami za sebe.

Jedan od glavnih zahteva je bio da dobiju Google aplikacije za Windows Phone platformu što je pre moguće. Nema sumnje da je bez zvanične aplikacije za Gmail, teško nekog zadržati u Windows Phone platformi, ne samo zato što je ona bitna za poslovanje, već i zato što nema third-party aplikacije koja bi mogla ovo da radi.

Druga stvar koju korisnici žele je više opcija za prilagođavanje kao i društvena integracija koja bi im omogućila da upravljaju svim svojim nalozima iz People haba. U ovom trenutku, svi moraju da otvore svaku aplikaciju posebno, kao na primer Facebook, kako bi pronašli njihove društvene kontakte, dok ih People grupiše sve na jednom mestu.

Izvor: Benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: