Ovi gedžeti su na listi 25 izuma magazina Time u 2014.

Iako još uvek nije u prodaji, Apple Watch je proglašen jednim od Top 25 izuma u 2014. godini, od strane Time magazina.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 23.11.2014.

15:17

Default images

Time navodi da sat "u potpunosti predstavlja računar za zglob, upotrebom novog interfejsa koji kombinuje touchscreen i fizičke tastere".

Time takođe napominje da Apple svoj Watch smatra i modnim dodatkom, pored toga što je tehnološka novotarija.

Takođe, u Top 25 se našao i Microsoftov Surface Pro 3.

Ovaj poslovno orijentisani tablet se može pretvoriti u laptop uz Type Cover i sa ugrađenim postoljem na poleđini uređaja.

Sa Intel procesorom, 4GB ili 8GB RAM-a i do 512GB skladišnog prostora, specifikacije prevazilaze one koje se mogu naći na tipičnom tabletu.

Na ovoj listi našao se i sigurnosni telefon - Blackphone. Ovaj telefon koristi izmenjenu verziju Android operativnog sistema, eliminišući bilo koju osobinu koja telefon čini ranjivim.

Tekstovi i pozivi su enkriptovani, kao i istorija browsera. Treba napomenuti da Time-ova lista nije kreirana na osnovu prodaje uređaja, već isključivo na osnovu tehnoloških i dizajnerskih dostignuća.

Izvor: www.benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: