Da li će ovako izgledati Samsung Galaxy S6?

Samsungov Galaxy S6 se još nalazi "iza paravana" i proći će meseci dok ne bude zvanično predstavljen, ipak najavljen dizajnerski zaokret i podatak da Samsung pomalo posustaje, očigledno su naterali mašineriju da doda gas i kreira famu oko novog modela.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 12.11.2014.

09:25

Default images

Prema nekim izvorima, SGS6 bi navodno mogao da ugleda svetlost dana već u martu, mesec dana nego što je uobičajeno, a posredstvom sajta 3G.co.uk stigli su i prve nezvanične skice izgleda ovog telefona.

Naravno, nisu u pitanju zvanični renderi, ali su navodno urađeni "prema onome što znamo" i nagoveštavaju da model Alpha nije slučajnost i da je metal konačno pronašao put do proizvodnih pogona Samsunga.

SGS6 se razvija pod kodnim nazivom "Projekat nula" (Project Zero), što bi navodno trebalo da pokaže da je dizajn telefona rađen "od nule" umesto samo modifikacije postojećih rešenja.

Kako prenosi Techno Buffalo, prema sve glasnijim spekulacijama novi Galaxy bi trebalo da ima zakrivljeni ekran sa obe strane, kameru od 20 megapiksela, "HD selfi kameru", čitač za otisak prsta, senzor za otkucaje srca i stereo zvučnike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

81 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: