Sony sprema tablet od 12 inča?

Sudeći po izvorima iz snabdevačkog lanca Sonyja na Tajvanu, kompanija se sprema da uđe na tržište ultra-velikih tableta.

Tehnopolis

Izvor: Androidauthority

Subota, 25.10.2014.

19:15

Default images

Ako je verovati glasinama, Sony se sprema da u 2015. godini predstavi 12-inčni tablet.

S obzirom na veličinu, možemo da pretpostavimo da će kompanija tablet opremiti displejom visoke rezolucije, kao i ozbiljnim procesorom i drugim vrhunskim komponentama kako bi korisnicima obezbedio najbolje performanse.

Međutim, Sony ne očekuje preveliku potražnju za ovakvim uređajem, tako da će kroz proizvodni lanac proći ograničena količina ovih uređaja.

Sa druge strane, manja serija može biti i naznaka da Sony testira apetit korisnika kada su veliki tableti u pitanju pre nego što odluči da li je ovaj segment dovoljno profitabilan da mu se posveti na duži vremenski period.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: