Microsoft Lumia: Ovako će izgledati brending telefona

Microsoft je i zvanično zamenio Nokia brending sa Microsoft Lumia brendingom na svojim Windows Phone uređajima.

Tehnopolis

Izvor: The Verge

Petak, 24.10.2014.

21:32

Default images

Softverski gigant se raduje skorom otkrivanju Microsoft Lumia uređaja, a kako je sajt The Verge početkom ove nedelje otkrio, svi postojeći sajtovi i nalozi na društvenim mrežama sa Nokia brendingom takođe će u narendom periodu biti apdejtovani.

Microsoft je takođe otkrio da će koristiti kompanijino ime na prednjoj i zadnjoj strani Lumia uređaja.

I dok će Lumia uređaji u potpunosti ostati bez Nokia brenda, Microsoft i dalje ima desetogodišnju licencu da koristi Nokia brend na bazičnim telefonima.

„Microsoft će nastaviti da prodaje budžet uređaje sa Nokia brendingom, kao što je model Nokia 130“, stoji u izjavi kompanije.

Međutim, još nije poznato koliko će ovih uređaja biti u opticaju s obzirom na to da Microsoft gasi veliki broj Nokia telefona u korist Windows Phonea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: