Završena IT konferencija "Sinergija 14"

Održavanjem dva panela na teme "Budućnost e-poslovanja i e-usluga" i "Produktivnost i mobilnost u savremenom poslovanju" danas je u Beogradu završena četvorodnevna regionalna IT konferencija "Sinergija 2014", u organizaciji kompanije Microsoft.

Tehnopolis

Izvor: Tanjug

Četvrtak, 23.10.2014.

18:20

Default images

Na panelima, na kojima su razmatrana rešenja koja se nude u savremenim trendovima poslovanja, menadžeri vodećih kompanija koje posluju u Srbiji imali su priliku da čuju šta ih očekuje u budućnosti kada je reč o elektronskom poslovanju i servisima, kao i o trendovima mobilnosti, saopštio je organizator konferencije.

Prema mišljenju panelista, savremene kompanije, bez obzira da li su globalne ili lokalne, moraju dobro da poznaju svoje korisnike kako bi obezbedile rast.

Zadovoljstvo budućih korisnika, kako je rečeno, zavisiće od toga da im se podaci ponude u realnom vremenu što bi im omogućilo donošenje ispravnih odluka. "Nulto" približavanje korisniku je osnov za ispunjavanje njihovih potreba, a od mobilnosti se očekuje smanjenje troškova i njihovo premeštanje u profit, ukazali su učesnici panela.

Direktor Microsoft-a u Srbiji i Crnoj Gori Željko Vujinović istakao je značaj partnerstva javnog i privatnog sektora, napominjući da je cilj ovakvih skupova da privreda na efikasan način počne da koristi već razvijena tehnološka rešenja. Ovogodišnju Sinergiju posetilo više od 1.500 ljudi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: