Ovo su cene iPhonea 6 u Hrvatskoj, koliko će koštati kod nas?

Mobilni operatori u Srbiji zvanično će 31. oktobra započeti sa prodajom Appleovih novih smartfona iPhone 6 i 6 Plus. Većina detalja i dalje je nepoznato, ali određene smernice, barem kada je cena u pitanju, pojavile su se na sajtu Hrvatskog Telekoma gde se može videti koliko će novi smartfoni koštati, mada ove cene ne moraju biti obavezujuće i za ostale operatore u regionu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 23.10.2014.

13:43

Default images

Na zvaničnom sajtu Hrvatskog Telekoma pojavile su se cene ovih uređaja za korisnike paketa pod nazivom „Plan za zabavu XL“ čija mesečna pretplata iznosi 2.400 dinara .

U ponudi, uz dvogodišnji ugovor, se nalaze iPhone 6 (16GB) po ceni od 36.000 dinara jednokratno (i mesečnu ratu od 1600 dinara), iPhone 6 Plus (16GB) po ceni od 42.000 dinara i iPhone 5S (16GB) po ceni od 19.000 dinara.

Kada je Srbija u pitanju, na sajtovima svih operatora najnoviji iPhone 6 i 6 Plus mogu se samo unapred naručiti (preorder) ali nisu istaknute cene, kao ni paketi uz koje će ih biti moguće kupiti.

S obzirom na to da se bliži zvaničan početak prodaje u Srbiji, možemo očekivati da će sutra i naši operatori otkriti više detalja u vezi sa novim iPhoneom - kada su cene i paketi u okviru kojih će ovi uređaji biti dostupni u pitanju.

Pogledajte kako izgleda ponuda kod drugog mobilnog operatora u Hrvatskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

106 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: