Glasine: "Xperia Z4 će imati impresivne specifikacije"

Čini se da će nedavno predstavljeni Sony Xperia Z3 smartfon jako brzo izgubiti na svojoj aktuelnosti s obizrom da su se na internetu već pojavile glasine koje se tiču njegovog naslednika.

Tehnopolis

Izvor: TalkAndroid

Subota, 18.10.2014.

17:20

Default images

Iako mnogi koji u rukama drže model Z3 neće biti srećni zbog toga što će on biti zamenjen za manje od šest meseci novim modelom, čini se da Sony ipak želi da svom novom modelu obezbedi nešto duže postojanje, ako je verovati glasinama.

Sudeći po njima, Xperia Z4 će posedovati qHD 5.5-inčni displej, 2.8GHz Snapdragon 810 procesor, 4GB RAM-a, dok će kamera iskoristiti sve prednosti koje zakrivljeni Exmor RS CMOS senzor ima da ponudi, s tim da će rezolucija biti slična onome što smo imali prilike da vidimo na drugim Z uređajima.

Sony izgleda sprema i poboljšano audio iskustvo za korisnike namerom da doda pojačalo iza prednjih stereo zvučnika.

Naravno, kao što je i slučaj sa svim glasinama, sve ovo tek treba da dobije i svoju zvaničnu potvrdu, ali ako se one ispostave tačnim, Z4 bi trebalo da bude jedini premijum telefon koji će Sony ponuditi u 2015. godini, što bi moglo da znači i kraj politike izbacivanja novih premijum telefona nekoliko puta godišnje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

49 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: