Svetski kreativci 9. novembra u Mikseru

Belgrade Behance Reviews, događaj za sve kreativce koji žele da unaprede svoj portfolio, razmene iskustva, steknu poznanstva, održaće se 9. novembra u Mikser House-u u Beogradu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 18.10.2014.

10:49

Default images

Pozivaju se svi kreativni i talentovani ljudi da besplatno učestvuju na profesionalnim kreativnim radionicama i/ili konsultacijama

Centralni deo programa čine radionice iz deset kreativnih polja. izložba i takmičenje 10 radova sa Behance mreže, profesionalne konsultacije Aks me anything by Nova Iskra, predavanje o razvoju kreativne karijere, Creat(ive) career štandovi itd.

Oni koji imaju portfolio na Behance mreći, mogu se prijaviti za učešće na radionicama ovde.
Na samom događaju biće prisutni svetski priznati srpski kreativci koji su angažovani na projektima za kompanije kao što su: Google, Yahoo, Monster, HBO, 20th Century Fox, EA Games, Johnny Walker, Red Bull, Smirnoff...

“Prošlogodišnji događaj je bio jedan od najvećih na svetu u ovoj seriji događaja koja se održava u 70 zemalja u jednoj nedelji. Pozivamo vas sve da dođete i budete deo srpske kreativne zajednice i upoznate ljude koji stvaraju za svetski poznate brendove”, kazao je glavni organizator ovog događaja Nenad Ivanović.

Događaj Belgrade Behance Reviews po treći put organizuje grupa kreativaca Lege Artists" iz Beograda u saradnji sa softverskom kompanijom AlsterCloud i marketinškom agencijom SuperDot.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: