Huawei predstavio Prime E5878

Kompanija Huawei predstavila je Prime E5878 mobilni WiFi uređaj koji omogućava brzinu preuzimanja sadržaja do 150 Mbps, kao i povezivanje do 10 uređaja.

Tehnopolis

Izvor: Tanjug

Sreda, 01.10.2014.

13:39

Default images

Primenjujući Nano tehnologiju livenja (NMT), koja kombinuje metal sa polimerom, Huawei Prime je tanji od ostalih 4G mobilnih WiFi uređaja na tržištu sa 7,5mm, što je isto koliko pet kreditnih kartica naslaganih jedna na drugu.

Takođe, sa 109,5 mm dužine i 58 mm širine, Huawei Prime lako staje u džep ili torbu što omogućava povezanost sa internetom dok je korisnik u pokretu, što ga čini idealnim za male firme i poslove koji se obavljaju od kuće.

Korišćenje NMT prilikom izrade Huawei Prime mobilnog WiFi uređaja takođe znači jači i uređaj visoko otporan na udarce.

Huawei Prime karakteriše "press and play" funkcija i minimalistički 0,96-inčni OLED ekran koji prikazuje koliko je uređaja povezano, koliko je tekstualnih poruka primljeno ili poslato i najvažnije, koliki je protok podataka iskorišćen kako se ne bi prekoračila dozvoljena količina.

Micro-USB slot može biti korišćen za povezivanje sa kompjuterom kao modem ili kao uređaj za skladištenje podataka koji su suviše veliki za smart telefon.

Uređaj radi pomoću HiSilicon A9 dvojezgarnog čipseta i omogućava izuzetno brzo LTE Cat4 povezivanje brzinom od 150 Mbps.

Takođe, poseduje dve antene, po jednu na svakom kraju kako bi se osigurala jačina veze bez obzira u kom položaju se nalazi.

Uz Huawei Prime moguće je biti online i do osam sati u LTE režimu ili 380 sati u režimu mirovanja podržanih baterijom od 1.900 mAh.

Dodatna pogodnost je to što sve ove funkcije mogu biti daljinski kontrolisane uz pomoć smart telefona koristeći 'Huawei Mobile WiFi' aplikaciju dostupnu za preuzimanje putem glavnih online prodavnica za aplikacije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: