Apple zamenjuje "savitljive" telefone

Apple zamenjuje nove iPhone telefone kod kojih je primećeno da se savijaju kada se stavljaju u džepove, saopšteno je danas iz te kompanije.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: B92, Tanjug

Četvrtak, 25.09.2014.

21:50

Default images

Kompanija navodi da će oštećeni telefoni biti besplatno zamenjeni nakon vizuelnog pregleda koga će obaviti njeni zaposleni. Pretpostavlja se da se školjka novog modelatelefona iPhone savija zbog materijala od koga je napravljena, aluminijuma, otpornog, ali savitljivog materijala.

Kompanija iz Kupertina je u zvaničnom saopštenju rekla:

"Tokom prvih šest dana prodaje, ukupno DEVET kupaca je kontaktiralo Apple i obavestilo nas o problemu savijanja iPhone-a 6 plus." Apple je prodao preko 10 miliona modela iPhone 6 tokom prvog vikenda, i još nekoliko miliona posle toga. "Ako se telefon normalno koristi i nosi, ovo se događa izuzetno retko."

-- Pročitajte i Fanovi iznervirani iPhoneom 6 Plus koji se krivi u džepu --

Apple je nove telefone iPhone 6 i iPhone 6 Plus predstavio 9. septembra na velikom događaju u Njujorku. Za samo prva tri dana prodaje širom sveta kupljeno je deset miliona novih uređaja, saopšteno je iz ove kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: