Microsoft stavlja Nokia.com pod svoje okrilje

Microsoft premešta svoje Lumia telefone u novi dom.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 21.09.2014.

17:08

Default images

Softverski gigant je ranije najavio ukidanje Nokia i Windows Phone brendova do kraja godine, a sada je započeo sa premeštanjem Nokia.com na Microsoft.com tokom ove pripreme.

Microsoft je lansirao novi Microsoft Mobile Devices sajt, koji korisnike usmerava na Microsoftov sajt sa Nokia.com sajta.

Microsoft će izgleda Nokia.com verziju sajta za svaku zemlju lansirati u etapama. Sve ovo će kulminirati odbacivanjem Nokia brenda, a ovo će se verovatno desiti kada se naredni set Lumia telefona nađe na tržištu.

Nokia je nedavno objavila da, iako kao brend nestaje u Microsoftu, kompanija ni izdaleka nije neaktivna niti će nestati sa tržišta. Nokia u planu ima pregršt projekata na kojima će zdužno raditi u narednom periodu.

Izvor: Benchmark.rs / The Verge

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: