Unboxing Tesla tableta (video)

Svi oni koji su želeli da vide kako Tesla tableti deluju u ruci, sada imaju priliku upravo za tako nešto.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 16.09.2014.

19:15

Default images

Radi se o snimcima unboxing videa upriličenim u Muzeju Nikole Tesle u Beogradu. Prikazana su sva tri tableta koji su trenutno u ponudi, Tesla H7, Tesla L7 i Tesla 7.85. Reč je o prvim srpskim tabletima koji se masovno proizvode, a koji su plod saradnje domaće kompanije ComTrade i svetskog giganta Intela.

Tesla tableti se ističu pre svega izvanrednim odnosom cene i performansi. Pokrivajući cenovni rang do stotinak evra, nude ponešto za svakoga.

Model Tesla 7.85 se odlikuje 7.85-inčnim ekranom sa odnosom stranica 4:3 kao kod iPad Mini modela. Tesla L7 predstavlja tipičan tablet od 7 inča koji je veoma lako prenosiv, dok Tesla H7 zadržava taj format, ali nudi korisniku još više zahvaljujući odličnoj izradi i Full HD IPS ekranu rezolucije 1920 x 1200 piksela.

Svi tableti stižu sa novim Intel procesorima za mobilno tržište što rezultuje odličnim performansama (kao što možete da pročitate na našim testovima), kao i sa Android operativnim sistemom.

Foto: www.benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: