Wakie - kada želite da vas bude potpuni stranci

Postoje alarmi koji će vas terati da se vrtite u kruga, da se približavate ruteru, a tu je i Wakie – aplikacija koja ohrabruje potpune strance širom sveta da vas probude telefonskim pozivom.

Tehnopolis

Izvor: Thenextweb.com

Ponedeljak, 15.09.2014.

19:39

Default images

Wakie zapravo postoji već neko vreme s obzirom na postojanje internacionalne verzije na ruskom pod nazivom Budist.

Međutim, zahvaljujući dodatnom finansiranju, Wakie je sada dostupan na drugim tržištima.

Aplikacija je za sada dostupna u SAD, Kanadi, Ujedinjenom Kraljevstvu i Hong Kongu – ukoliko želite da budete probuđeni. Ukoliko ste zadovoljni samo time da budite ljude, možete se prijaviti iz bilo koje druge zemlje na svetu.

U slučaju da Wakie servis nije dostupan, to ne znači da ćete se uspavati i propustiti važan sastanak – već će uslediti automatizovan poziv.

Wakie je dostupan za Android i Windows Phone, dok iPhone verzija čeka odobrenje Applea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: