Samsung pita Apple: Otkud sad veliki telefon?

Odeljenje Samsung Mobile kompanije sa Filipina uputilo je poruku kompaniji Apple, podsetivši ih na njihove izjave iz prošlosti koje se tiču velikih smartfona.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 10.09.2014.

14:28

Default images

Poznata je čuvena izjava pokojnog Stiva Džobsa da "niko nikada neće kupiti veliki telefon", a Samsung je pamti veoma dobro. Na fotografiji možete videti kako je korejska kompanija reagovala na jučerašnje predstavljanje iPhone 6 i iPhone 6 Plus telefona.

Apple je juče, kao što već znate, objavio dva telefona sa veličinama ekrana od 4,7 i 5,5 inča, što su veličine koje Samsung već duže vreme nudi korisnicima. Prirodno, Samsungov komentar na sve ovo je bio ironičan: "Pogodite koje je iznenadio sam sebe i promenio mišljenje."

U videu u prilogu se možemo podsetiti da je Apple prošlogodišnjim reklamama poručivao da je upravo ta veličina ekrana ona idealna.

Izvor: www.benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

133 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: