Lenovo se našalio sa Appleom, možda najavio Android L

Lenovo sprema događaj na kom će predstaviti Vibe X2. Pozivnice su već poslate, a na njima kao datum stoji 4. septembar. Međutim, postoji duhovit, ali interesantan trenutak kada su pozivnice u pitanju.

Tehnopolis

Izvor: TalkAndroid

Ponedeljak, 01.09.2014.

21:20

Default images

Duhoviti deo tiče se Applea i njegovog predstavljanja zakazanog za 9. septembar, dok interesantan deo ima veze sa Androidom L.

Na Appleovoj pozivnici nalazi se natpis „Voleli bismo da možemo da vam kažemo više“, a Lenovo je na ovo odgovorio prilično duhovitim natpisom na svojim pozivnicama – „Ni mi ništa ne možemo da kažemo“.
Međutim, interesantan deo pozivnice odnosi se na lizalicu koja je prikazana na njoj.

Ona bi mogla da bude nagoveštaj toga da će naredna verzija Androida biti nazvana Lollipop (lizalica). Doduše, Google tek treba da zvanično imenuje najnoviju verziju Androida, ali nagoveštaj iz Lenovoa mogao bi da bude i finalan naziv.

Sudeći po WiFI verifikaciji, Vibe X2 bi u najmanju ruku trebalo da dolazi sa Androidom 4.4.2, tako da bi pozivnica mogla da bude nagoveštaj toga da će softverska nadogradnja za uređaj stići na samom predstavljanju ili jako brzo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: