Kada Facebook prošlost krene da vas proganja

Ukoliko ste na Facebooku od tinejdžerskih dana, ovo će biti loše vesti za vas. Naime, Facebook radi na tome da vaši prijatelji mogu da pretražuju vaše stare postove i to preko ključne reči.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 30.08.2014.

11:50

Default images

Foto: mkhmarketing/Flickr.com

HuffPost piše da kompanija testira novu opciju za Faceebok mobilnu aplikaciju koja će omogućiti ljudi da pretražuju stare postove svojih FB prijatelja.

Takođe će moći da pretražuju stare postove koje su lajkovali.

Stoga, ukoliko ste postovali nekoliko izjava ljubavi svom bivšem, iz recimo 2009. godine, vaši prijatelji će to mnogo lakše moći da iskopaju - potrebno je samo da potraže.

"Testiramo neka poboljšanja u mobilnoj pretrazi", rekli su iz Facebooka za HuffPost: "Posredstvom ključne reči moći ćete da pretražujete postove". Ova opcija je za sada omogućena samo nekim ljudima.

Stoga ukoliko želite da vidite postove koji su u vezi sa na primer venčanjem vašeg prijatelja Petra Petrovića, biće potrebno da ukucate u pretragu venčanje Petra Petrovića.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: