Apple i Microsoft će morati da preskoče ovaj Samsungov izazov

Samsungovo predstavništvo u Velikoj Britaniji na Twitteru je podelilo prilično sladak video koji prihvata trenutno aktuelni izazov sa lednom vodom ali i prikazuje neke od mogućnosti modela Galaxy S5.

Tehnopolis

Izvor: Businessinsider

Subota, 23.08.2014.

11:57

Default images

„Ja sam Samsung Galaxy S5. Ovo je moj izazov sa ledenom vodom“, izgovara tokom videa britanski Galaxy S-Voice.

„Ovo je baš hladno. Nominujem iPhone 5S, HTC One M8 i Nokiju Lumiu 930“.

Naravno, nijedan od ovih telefona nije otporan na vodu, tako da je u pitanju izazov koji će svi oi morati da preskoče i priznaju Samsungu ovu kreativnu pobedu.

Samsung je takođe rešio da donira novac Britanskoj asocijaciji – „Motor neurone disease association“, ali kompanija nije želela da obznani koliko novca je dala.

Svi oni koji nakon „prozivanja“ ne ispune izazov i poliju se ledenom vodom, moraju da uplate najmanje 100 dolara ALS asocijaciji.

Vrlo malo je verovatno da će Apple ili Microsoftove marketinške agencije uspeti da daju adekvatan odgovor na ovu Samsungovu akciju u narednih 24 časa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

119 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: