Ovo su najveći tableti koje trenutno možete da kupite

Ukoliko vam tableti dijagonale 10 ili 12 inča nisu dovoljno veliki, možda vas zainteresuju 20 ili 24-inčni talbeti koje pravi kompanija Fuhu.

Tehnopolis

Izvor: Mashable

Utorak, 19.08.2014.

19:29

Default images

Uređaji pod nazivom Big Tab Tablets trenutno su najveći Android tableti koji možete da kupite, iako smo bili u prilici da vidimo demoe i znatno većih uređaja.

Ovi ogromni tableti dolaze sa pregršt zabave namenjene deci i pritom su dovoljno prenosivi da deca mogu da ih prenose iz prostorije u prostoriju.

Bazirani na Androidu, ovi tableti poseduju poseban zaključani korisnički interfejs nazvan Blue Morpho OS koji je dizajniran da naglasi sav dečiji sadržaj i pruži im poseban osećaj korišćenja u odnosu na klasične tablete.

Dobra stvar u vezi sa njihovom veličinom jeste to što ona omogućava da dve osobe bez ikakvih problema igraju određene igre u isto vreme.

Naravno, roditelji uz pomoć šifre mogu izaći iz ovog korisničkog interfejsa kako bi Big Tab koristili za sve one aktivnosti na koje su odrasli navikli poput slanja mejla, gledanja filmova i korišćenja pravih aplikacija.

I za razliku od drugih uređaja namenjih deci, ovi tableti imaju prilično pristojan hardver – Nvidia Tegra 4 procesor, 16GB interne memorije, HD+ displej (1.600 x 900) za 20-inčni model i full HD (1.920 x 1.080) za 24-inčni model.

Uređaji će se na određenim tržištima naći po ceni od 449 i 549 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: