Sony Xperia Z3 - nakon specifikacija, stigla i slika?

Kada su se na internetu pojavile navodne specifikacije modela Sony Xperia Z3, mnogi su se zapitali da li će uopšte biti neke razlike između ovog modela i aktuelnog Z2?

Tehnopolis

Izvor: TechRadar

Petak, 25.07.2014.

17:08

Default images

Nakon pojavljivanja novih fotografija koje navodno pokazuju novi Sonyjev premijum uređaj, ovo pitanje je dodatno dobilo na značaju.

Poznati dojavljivač sa Twittera @evleaks, koji je takođe obznanio i moguće specifikacije ovog modela, došao je u posed nekoliko fotografija na kojima se navodno nalazi Xperia Z3.

Sudeći po njima, pored neverovatno tankog rama, malo toga se promenilo.

Početkom ove nedelje@evleaks je tvrdio da će Z3 posedovati 5.15-inčni 1080p HD displej, kao i Z2, 2.4GHz Qualcomm Snapdragon 801 procesor - malo unapređenje u odnosu na 2.3GHz Snapdragon 800 procesor modela Z2.

Kamera od 20.7 megapiksela takođe ne bi trebalo da pretrpi nikakve promene, kao ni 3GB radne memorije, ako je verovati glasinama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: