Da li ste videli iTime? Šta mislite o njemu?

Američki komičar Džimi Kimel iskoristio je sve veću pomamu u IT svetu oko najavljenog pametnog sata kompanije Apple i našalio se na račun zaljubljenika u čuvene proizvode sa oznakom jabuke.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 25.07.2014.

10:51

Default images

U emisiji emitovanoj 24. jula na američkim televizijama, Kimel je prvo zbijao šale na račun sumanutih IT trendova, pravljenja smartfona sve većih dimenzija i kasnijeg objavljivanja njihovih mini verzija.

Međutim, prava tema njegove zabavne ankete bio je najavljeni iTime, pametni sat koji bi trebalo da bude jedan od budućih proizvoda kompanije Apple.

Premda još uvek ne postoje zvanične informacije o iTimeu, čak ni ime tog proizvoda nije potvrđeno, Kimelova ekipa je anketiranim prolaznicima podvalila običan Casio sat koji košta svega 20 dolara.

Samo sa Apple oznakom na poleđini, prolaznicima je ovaj ručni sat pokazan kao novi Appleov proizvod, i svi koje smo videli u prilogu bili su prilično oduševljeni satom, neki samo zbog toga što je u pitanju još jedan Appleov uređaj.

Kao njegove glavne prednosti navodili su to što je lak, što pokazuje tačno vreme sa sve minutima i sekundima, uz to još ima i kalendar, budilnik… I naravno, taj Appleov jednostavan, retro dizajn!

Pogledajte njihove reakcije, i ne zaboravite - ko ne zna da se šali na svoj račun…

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

30 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: