Da li je ovo Samsungov metalni smartfon?

Nakon nekoliko meseci ispunjenih glasinama u vezi sa premijum pametnim telefonom iz Samsunga, napokon su se na internetu pojavile fotografije čiji kvalitet zaista ukazuje na to da bi uskoro mogli da vidimo metalni uređaj.

Tehnopolis

Izvor: TalkAndroid

Četvrtak, 24.07.2014.

18:35

Default images

U pitanju nije Galaxy S5 Prime niti Galaxy F. U pitanju je Galaxy Alpha.

Telefon će posedovati metal – ali on neće krasiti celo kućište posšto su se dizajneri odlučili za identičnu zadnju stranu od lažne kože viđenu kod modela Galaxy S5.
Kada su specifikacije u pitanju, Samsung se odlučio za manji displej od 4.7 inča, ali rezolucija još nije poznata, a tu je i 32GB interne memorije međutim, bez slota za microSd karticu, što je prilično neobično kada je ova kompanija u pitanju.

S obzirom na to da će Alpha posedovati metalno kućište, ovaj put Samsung najverovatnije neće imati globalno predstavljanje pošto fabrike u Kini mogu da isporuče „svega“ milion uređaja mesečno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: