Kingston: Nova rešenja za skladištenje

Kompanija Kingston Digital predstavila je 9. jula dva rešenja za brzo skladištenje namenjena tabletima i Android pametnim telefonima, DataTraveler microDuo 3.0 fleš disk kao i nove microSDHC/SDXC UHS-I 90R/45W kartice klase 10.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 10.07.2014.

09:00

Default images

DataTraveler microDuo 3.0 obezbeđuje dodatni prostor za skladištenje za prenosne uređaje koji podržavaju OTG funkcionalnost kao što su pametni telefoni i tableti. Zahvaljujući posedovanju oba standarda, USB 3.0 i microUSB konektora, disk se može jednostavno povezati sa mobilnim uređajima i PC računarima.

DataTraveler microDuo 3.0 može proširiti skladište AndroidTM uređaja do 64GB, jednostavnim prenošenjem velikih fajlova, fotografija, video sadržaja i muzike sa telefona ili tableta na USB disk i obrnuto. USB 3.0 i microUSB disk za dvostrukim interfejsom može se koristiti sa bilo kojim USB On-The-Go kompatibilnim uređajem dozvoljavajući na taj način korisnicima da prenose podatke bez priključivanja uređaja na računar1. Novi disk je sledeća generacija skoro predstavljenog DataTraveler microDuo 2.0.

Listu uređaja koji podržavju USB On-The-Go funkcionalnost možete naći ovde.

DataTraveler microDuo 3.0 je dostupan u verzijama kapaciteta od 16GB, 32GB i 64GB i podržan je petogodišnjom garancijom.

Nova microSDHC/SDXC UHS-I kartica klase 10 pruža 90R/45W performanse koje omogućavaju kontinuirano snimanje video materijala i fotografija. Kingston microSDHC/SDXC UHS-I kartica klase 10 je dostupna u kapacitetima od 16GB, 32GB i 64GB. Velika brzina čitanja od 90MB/s i brzina upisa od 45MB/s omogućavju korisnicima snimanje full HD videa, 3D videa i emitovanje u realnom vremenu bez prekida, uz istovremeno snimanje fotografija.

UHS-I 90R/45W microSDHC/SDXC kartica klase 10 ima doživotnu garanciju. Oba proizvoda imaju besplatnu tehničku podršku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: