iPhone će imati 128GB interne memorije?

Iako je trebalo da prođe dosta vremena, možda ćemo napokon biti u prilici da vidimo smartfon sa 128GB prostora za skladištenje podataka.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 26.06.2014.

13:45

Default images

Ugrađeni prostor za skladištenje podataka u smartfonima poslednjih godina polako raste, ali je napredak polako usporen dolaskom do 64GB, međutim, uskoro bi ponovo mogli da vidimo konkretan napredak ako je verovati glasinama koje tvrde da će iPhone 6 imati 128GB interne memorije.

Do ove informacije je došao sajt Feng.com nakon razgovora sa izvorima iz dobavljačkog lanca kompanije iz Kupertina.

Međutim, interesantno je da će samo 5.5-inčni model imati tu količinu prostora, dok će model od 4.7 inča imati 64GB interne memorije.

Ovo naravno ima smisla s obzirom da će veći model posedovati i više prostora u koji ta memorija može da bude smeštena a i Apple verovatno želi da veći model poseduje nešto što će ga dodatno izdvojiti pored većeg ekrana.

Ranije glasine us takođe tvrdile da će veći model imati i optičku stabilizaciju slike, koliko je sve ovo istinito saznaćemo tek nakon što Apple i zvanično predstavi iPhone 6.

Foto: Image courtesy of photostock / FreeDigitalPhotos.net

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

86 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: