Office 365 dobija personalizovanu verziju

Kompanija Microsoft objavila je da je softverski paket Office 365 Personal od danas dostupan, kao opcija za pojedinačne korisnike koja omogućava korišćenje ovog servisa na jednom računaru i jednom tablet uređaju.

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 17.04.2014.

17:50

Default images

Pored toga, Office 365 Home Premium je promenio naziv u jednostavniji Office 365 Home, ali i namenu – dijazniran je za porodičnu upotrebu, sa licencama za do pet računara, kao i dodatnih pet mobilnih uređaja, bilo da su u pitanju telefoni ili tableti.

Koji god paket da odaberete, Microsoft i dalje nudi sat vremena besplatnih međunarodnih Skype poziva mesečno i 20GB OneDrive memorije. Pored toga, Personal paket otključava i uređivanje i kreiranje dokumenata na iPad-u.

Svi oni kojima nije potreban porodični paket, mogu da pređu na pojedinačnu pretplatu za Office 365 Personal, sa 9.99 na 6.99 dolara mesečno.

„Posvećeni smo tome da isporučimo sjajno Office iskustvo svim korisnicima, a pružanje opcija izbora pretplate koja vam odgovara je način da to uradimo. Svako treba da dobije odgovarajući Office 365, bilo da je u pitanju jedna osoba ili velika porodica. Takođe, pretplatnici Office Home paketa koji imaju više tableta ili mobilnih telefona moći će da koriste Office Mobile aplikaciju na jednom, a Office Online Web aplikaciju na drugom uređaju”, kaže Danijela Zečević, Office marketing menadžer za Balkan u kompaniji Microsoft.

Pored OneDrive memorije i besplatnih Skype poziva, Office 365 Personal za 69.99 dolara godišnje ili 6.99 mesečno nudi Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher i Access na jednom desktop računaru (Windows ili Mac) i jednom tabletu, kao i njihove veb verzije. Office Home opcija nudi Office 365 na do pet računara, kao i pristup sa smartfona, za 99.99 dolara godišnje ili 9.99 mesečno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: