Koji telefon se najmanje kvari, a najviše krade?

Podaci koje je prikupila kompanija ProtectCELL ukazuju da korisnici iPhonea imaju 54 odsto manje šanse da će im zatrebati zamenski uređaj iz bilo kog razloga, u odnosu na druge korisnike smartfona.

Tehnopolis

Izvor: Tportal.hr

Subota, 22.03.2014.

08:50

Default images

Istraživanje zasnivaju na uzroku i učestalosti zamena mobilnih telefona za pametne telefone i tablete u sklopu kompanijinih planova osiguranja uređaja.

Međutim, iPhone ne donosi toliko "sreće" u drugim segmentima, jer se lako "izgubi" iz ruku – tačnije, taj vlasnici tog uređaja imaju 65 odsto veću šansu da ostanu bez telefona.

iPhone je na ceni i meti lopova zbog toga što uređaji vrlo dugo zadržavaju vrednost i lako se prodaju, a trendu se ne nazire kraj.

Naravno, kada je reč o oštećenjima Appleovog uređaja, situacija je poznata od ranije. Uglavnom je reč o padu iPhonea na pod, prodoru vlage u uređaj i slične situacije. Nije preterano čudno što tržište raznih zaštitnih dodataka jednostavno cveta - čak i u luksuznom segmentu.

Kompanija otkriva i da postoji sve veća potreba za osiguranjem tablet računara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: