Apple: Naše obećanje je postalo stvarnost (VIDEO)

Apple je 24 januara obeležo trideset godina postojanja sa „Happy Birthday Mac“ promocijom na svom sajtu a tu su bile još i posebne majice za zaposlene i ekskluzivni intervjui. Svega deset dana kasnije, kompanija je objavila novi video za ovu godišnjicu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 03.02.2014.

16:20

Default images

Novi video snimljen je korišćenjem iPhoneova i montiran je na Macovima. Ovo pokazuje da je obećanje koje je došlo sa prvim Macom ispunjeno stavljanjem tehnologije u ruke ljudi.

Video prikazuje snimke načinjene u 10 zemalja na 5 kontinenata a režirao ga je Džejk Skot, sin Ridlija Skota koji je bio kreator Appleove legendarne reklame „1984“.

„Apple je 24. januara 1984. godine predstavio Macintosh. I zajedno sa njim i obećanje da će moć tehnologije biti u rukama svih – što će promeniti svet. Poslali smo 15 ekipa sa kamerama širom sveta kako bi pokazali da je to obećanje postalo stvarnost“, stoji u saopštenju kompanije.

Ekipe su snimile preko 70 časova materijala – od svitanja u Melburnu do sumraka u Los Anđelesu, koji prikazuje neverovatne stvari koje ljudi rade sa Appleovim proizvodima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: