Sony sprema još jednu verziju modela Xperia Z1?

Sony prilično dobro uspeva da bude u fokusu medija trenutno. Ne samo da je kompanija na CES-u predstavila model Xperia Z1 Compact, nego je svega par dana kasnije predstavila i nekoliko uređaja srednjeg ranga, a danas imamo priliku da vidimo još jedan, za sada misteriozan, uređaj.

Tehnopolis

Izvor: Endgadget

Ponedeljak, 20.01.2014.

17:20

Default images

Korisnik sa XDA foruma tvrdi da se na fotografiji nalazi uređaj sa oznakom modela Xperia D6503 i da je vrlo verovatno da je u pitanju još jedna verzija modela Xperia Z1.

Slika pokazuje da novi uređaj poseduje tri rupe za mikrofon i da se otvor za privezak nalazi na drugoj poziciji.

Sudeći po poruci o problemu na ekranu, uređaj radi na nekoj verziji nestabilnog softvera, tako da ako u pitanju nije prototip modela Z1, onda je sasvim sigurno u pitanju model koji bi uskoro mogao da se nađe u proizvodnji.

XDA korisnik iRimas tvrdi da uređaj ima metalno kućište, karakteristično za Xperia Z liniju, nešto tanji okvir oko ekrana koji bi mogao da bude dimenzija 5.2 inča.

Očekuje se da bi Sony svoj novi smartfon trebalo da predstavi na Mobile World Congressu, koji se održava od 24. do 27. februara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

15 h

Podeli: