Samsung najbolji za sigurnost uređaja

Samsung je vodeći proizvođač softvera za sigurnost na mobilnim uređajima, pre svega tabletima i pametnim telefonima, pokazali su rezultati najnovijeg istraživanja ABI Researcha.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: vijesti.me

Nedelja, 29.12.2013.

18:06

Default images

Laskavu titulu Samsung je odneo zbog svog sistema za sigurnost - Knox koji je bio prikazan na Mobile World Congressu u Barseloni.

Iako je BlackBerry i dalje vodeći kada je reč o apsolutnoj sigurnosti, ako ona uopšte postoji, tvrde analitičari ABI Researcha, Samsung je ipak odneo pobedu u više kategorija od svog konkurenta.

Na listi, kompaniju Samsung sliede Apple, BlackBerry i Nokia.

Među poslovnim korisnicima sigurnost aplikacija na pametnim telefonima i tabletima sve je važnija posebno od trenutka kada je u svetu krenuo trend BYOD (Bring Your Own Device), odnosno od kada se zaposlenima daje mogućnost pa i podstiče da za poslovne i privatne svrhe koriste sopstvene tablete i pametne telefone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: