Kineski izvori: Apple iWatch stiže u oktobru 2014.

Kineski IT analitičari "C Technology" tvrde da će se dugoočekivani "pametni sat" kompanije Apple, iWatch, u prodaji naći u oktobru 2014. godine i to paralelno uz iPhone 6.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.12.2013.

09:55

Default images

"Pouzdani izvori" koje prenosi "Dejli Miror" tvrde da kompanija iz Kupertina trenutno testira dva prototipa i da će iWatch podržavati bežično punjenje na udaljenosti do jednog metra. Ranijim spekulacijama nagovešteno je da će iWatch imati fleksibilni OLED ekran. Nema informacija o veličini ekrana iWatch-a za sada.

Samsung je svoj Galaxy Gear smartwatch predstavio u septembru, a Apple je navodno odložio promociju svog aduta dok ne bude našao "elegantno i jednostavno rešenje za produženje trajanja baterije na 4-5 dana."

Za iPhone 6 spekuliše se da će se pojaviti u septembru ili oktobru 2014. godine i da bi mogao da ima zakrivljeni ekran.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: