Srbija dobila „svoj Facebook“ – Say Serbia

Za stanovnike Srbije koji imaju želju da predstave svoju zemlju strancima i umreže se sa ljudima iz celog sveta, napravljen je sajt Say Serbia.

Tehnopolis

Izvor: B92

Subota, 07.12.2013.

10:28

Default images

Prema informacijama koje stoje na zvaničnoj Facebook strani ovog projekta, Say Serbia je nastala iz „naše obostrane želje da Srbe i prijatelje Srbije povežemo jedne s drugima“.

„Postoji milion Srba širom sveta u gotovo svakog zemlji sveta i želeli smo da ih objedinimo na jednom mestu. Kao društvena mreža Say Serbia poziva sve ljude da nam se priključe, kako bismo negovali diskusije o temama iz bogate istorije Srbije, zanimljivoj umetnosti i našoj voljenoj kuhinji“.

„Podstičemo vas da postanete ambasadori Srbije praveći svetsku zajednicu i otkrivanjem lepote i dubine Srbije kroz oči njenog naroda“, piše u informacijama o sajtu.

Ova društvena mreža koja je u povoju deo je projekta u kom učestvuje već poznati Amerikanac Čarls Kater, koji je pre tri godine došao u Srbiju nakon čega je, potpuno očaran srdačnim ljudima i lepotama naše zemlje, odlučio da se trajno preseli u Srbiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: