LG G3 dolazi sa octa core Odin procesorom?

Korejski sajt Digital Times piše da LG unapređuje quad i octa core verzije svog Odin procesora podižući brzinu Cortex A15 jezgara sa 1.7GHz na 2.2GHz na big.LITTLE konfiguraciji.

Tehnopolis

Izvor: TechRadar

Subota, 23.11.2013.

09:50

Default images

Druga quad core jedinica koja se nalazi unutar octa core čipa takođe bi trebalo da bude poboljšana sa Cortex A7 procesorom koji je sada klokovan na 1.7GHz sa prethodnih 1.2GHz.

Samsung je već stavio sopstveni octa core procesor u jednu verziju modela Galaxy S4, a očekuje se da će i ostali proizvođači krenuti tim putem.

Nedavno je i kineski proizvođač čipova MediaTek predstavio prvi pravi octa core procesor dok je Qualcomm najavio Snapdragon 805 procesor tako najavljujući još moćnije mobilne uređaje u budućnosti.

LG-jev octa core čip svoju premijeru mogao bi da ima u nasledniku modela G2 ili u narednoj generaciji tableta G Pad 8.3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: