Kućište LG Flexa se zaista samo popravlja (VIDEO)

LG tvrdi da njegov smartfon poseduje pozadinu koja je u stanju da se sama popravi od ogrebotina i oštećenja, a sve se više čini se da ovo nije samo marketinški trik.

Tehnopolis

Izvor: TechRadar

Sreda, 20.11.2013.

19:14

Default images

LG je prilikom predstavljanja modela Flex hvalio novu tehnologiju koja dozvoljava da se zakrivljeni ekran dodatno krivi kada je pod pritiskom ali i mogućnost kućišta da se samo popravlja nakon ogrebotina.

Nedavno je kompanija objavila i video koji dokazuje njene tvrdnje u vezi sa kućištem napravljenim od nove vrste polimera.

Međutim, YouTube korisnik Marques Brownlee odlučio je da sam proveri sve gore navedeno a zadnju stranu telefona je pored ključeva grebao i nožem.

LG u originalnom videu koristi tople uslove u svom testu kako bi omogućio brže popravljanje, što ima smisla s obzirom na fleksibilnost polimera a njegova sposobnost da povrati svoj originalni oblik svakako bi bila ubrzana toplotom.

Međutim, ovo znači da bi u normalnim uslovima korišćenja tokom hladnog dana telefon mogao da ostane trajno izgreban ukoliko ga ne zagrejete dovoljno brzo kako bi se sam popravio. LG predstavio svoj zakrivljeni smartfon

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: