Ovako će izgledati reklame na Instagramu

Instagram je najavio da će početi sa postavljanjem reklama u streamu korisnika, a sada imamo priliku da vidimo i kako će te reklame izgledati.

Tehnopolis

Izvor: TalkAndroid

Nedelja, 27.10.2013.

17:47

Default images

U postu na kompanijinom blogu, Instagram je objavio da „će korisnici znati da je u pitanju reklama kada vide ounaku ’sponzorisano’ tamo gde bi vremenska odrednica trebalo da stoji“.

Početkom naredne nedelje ovi oglasi će se naći na milionima naloga korisnika kako bi kompanija pokazala kako tačno sponzorski sistem funkcioniše.

Instagram takođe želi da korisnici komentarišu novi sistem koji će uskoro biti implementiran.

„Ukoliko vidite reklamu koja vas ne interesuje, možete da pritisnete dugme koje se nalazi ispod nje kako bi je sklonili i možete nam reći šta vam se sve ne sviđa u vezi sa novim sistemom. To će nam pomoći da vam u budućnosti prikažemo znatno uzbudljivije oglase“, stoji u saopštenju kompanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: