Samsung predstavio zlatni i roze Galaxy S4

Samsung Arabia predstavio je zlatnu i roze verziju uređaja Galaxy S4 putem Twittera i Facebooka.

Tehnopolis

Izvor: Mashable

Sreda, 25.09.2013.

16:31

Default images

U pitanju je mudar potez kompanije i Samsung verovatno testira tržište lansiranjem uređaja na Bliskom Istoku.

U slučaju da se pojavi globalno interesovanje za ove uređaje, vrlo je verovatno da ćemo ove verzije videti i na drugim tržištima.

Samsung Galaxy S4 poseduje full HD Super AMOLED ekran sa sjajnih 441 ppi, koji je smešten u kućište dimenzija 136,6mm x 68,9mm, koje je za nijansu veće od "trojke".

Snagu telefonu daje Exynos 5 Octa osmojezgarrni procesor, koji je predstavljen pre dva meseca na CES-u. U pitanju je prvi osmojezgarni procesor za mobilne uređaje koji radi tako što po potrebi koristi dve različite grupacije od po četiri jezgra - u jednoj grupi je ARM Cortex-A15 zadužen za zahtevnije opreacije (uz veću potrošnju), a u drugoj A7 za standardan rad i duže trajanje baterije.

Tu su i 2GB RAM-a, a što se prostora za podatke tiče - postoje verzije od 16GB, 32GB i 64GB.

Baterija je snažnija nego kod prethodnika - 2.600mAh, odnosno 20 odsto jača nego kod S3.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

82 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: