Google Quickoffice od sada besplatno

Google je juče saopštio da će njegova Quickoffice mobilna aplikacija biti besplatno dostupna svima koji imaju otvoren Google nalog.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: www.telegraph.co.uk

Subota, 21.09.2013.

19:19

Default images

Google Quickoffice je aplikacija koja omogućava korisnicima da pregeledaju i uređuju Microsoft Office dokumente na svojim mobilnim uređajima, a ranije je ova aplikacija bila dopstupna besplatno samo Google Apps biznis pretplatnicima, dok su ostali korisnici morali da je plate između 14,99 i 19,99 dolara, u zavisnosti da li su izabrali pro ili HD verziju.

Sada će i ostali korisnici poput studenata, kompanija, poslovnih ljudi, vladinih službi i ostalih moći da preuzmu aplikaciju besplatno.

"Aplikacija Quickoffice je skoro godinu dana sastavni deo Google porodice, a sada smo učinili dodatni korak da olakšamo njegovo korišćenje, pa će verujem svi koji imaju potrebu da nešto rade sa svojim dokumentima dok su u pokretu biti obradovani ovim našim potezom", rekao je inžinjer iz Googlea Alan Voren.

Aplikacija Quickoffice je integrisana u Google drive, tako da korisnici mogu dokumentima da pristupe sa raznih uređaja, a ubačene su i neke nove funkcije pooput kreiranja ZIP datoteka i gledanja tabela u Excelu i Power Pointu.

Nova verzija aplikacije i delovi za nadogradnju nove verzije biće poslati korisnicima koji je već koriste, a saopšteno je da će Google proširiti i kapacitet Google Drivea za 10 GB za svakoga ko se upiše na njihov Google nalog sa novim QuickOfficeom do 26. septembra 2013. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: