Youtube će se gledati i bez neta?

Youtube će svojim korisnicima pružiti novu opciju, koja kreće u novembru, a to je da će biti dozvoljeno gledanje sadržaja i kada nisu na internetu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 18.09.2013.

12:52

Default images

"Stalno istražujemo načine da privučemo više ljudi da gledaju naše sadržaje. Kao deo ove ideje, krajem ove godine ćemo lansirati novu opciju na Youtube mobilnim aplikacijama koja će pomoći da se privuče još fanova youtube-a čak i kada nisu online" kažu iz Youtube-a.

Još uvek nije jasno kako će ovaj sistem raditi ali se čini da Youtube neće dozvoliti besplatan pristup skidanju videa.

"Nova opcija na Youtube-u će dati ljudima opciju da dodaju video snimke na svojim mobilnim uređajima i gledaju ih kada je veza sa internetom nedostupna. Stoga mogućnost fanova da uživaju u vašim snimcima više neće biti prekidana dok putujete do posla".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: