Nokia tvituje Appleu: Prija nam što nas kopirate

Apple je u utorak 10. septembra predstavio dve nove linije svog popularnog smartfona iPhone-a, 5S i 5C. Ovaj drugi, 5C (onaj koji nije jeftin, ali jeste jeftiniji), na prvi pogled izazivaće oprečne reakcije zbog svojih (pet) različitih boja.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 11.09.2013.

15:51

Default images

Ali, jedna kompanija koja pravi mobilne telefone misli da je cela paleta boja i odluka da Apple telefone prodaje svoje uređaje u više boja suviše slična njihovoj odluci o Lumia seriji.

Nokia, i to njena podružnica u Velikoj Britaniji, obajvila je nekoliko reakcija na "Apple Event" na svom Facebook i Twitter nalogu. Nokia je takođe imala šta da kaže i na odluku Applea da uvede i novu, "zlatnu" boju za iPhone 5S, svoj tehnički napredniji adut.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

51 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: