Zanimanje budućnosti - IT stručnjak

Kancelarija za mlade Beograda pokrenuće 18. i 19. septembra novi ciklusu seminara i radionica o informacionim tehnologijama koje organizuje u saradnji sa Centrom za savremeno obrazovanje.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 10.09.2013.

12:38

Default images

Kako se navodi u saopštenju Kancelarije, prvi seminar u nizu nosi naziv "Zanimanje budućnosti - IT stručnjak" i posvećen je promovisanju najnovijih trendova u IT industriji, zanimljivim temama iz IT sveta, kao i stručnom usavršavanju i edukaciji mladih ljudi kroz niz interaktivnih predavanja iskusnih stručnjaka velikih IT kompanija.

Gosti-predavači su kompanije S&T i Eunet, a njihovi zaposleni će prisutnim mladim ljudima preneti iskustva rada na velikim IT projektima, dati im savete za uspešno bavljenje i dalju edukaciju iz oblasti IT-a.

Budućnost tržišta ERP sistema, savremena softverska rešenja, cloud programiranje i administracija velikih sistema samo su neke od tema o kojima će biti reči.

U okviru seminara održaće se i stručna radionica "HR zapošljava", gde se u razgovoru sa HR menadžerom kompanija učesnica simulira intervju za posao.

Prisutni će saznati kako izgleda profil budućeg IT stručnjaka, naučiti kako se piše kvalitetan CV, koje su najčešće greške kandidata i kako se ponašati na razgovoru za posao.

Seminar se održava u terminu od 14.30 do 17.00 sati, u Info room-u Studentski trg broj 5.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: