Apple: 10. septembra ćemo vam "ulepšati dan"

Apple je svojim poslednjim PR potezom (možda) uklonio bar deo tajni sa događaja na kojem se očekuje da predstavi svoju novu liniju iPhone-a, slanjem pozivnice medijima za predstavljanje 10. septembra u svom sedištu u Kaliforniji.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 04.09.2013.

10:55

Default images

Događaj će startovati u 10 sati po pacifičkom vremenu (19h po sredjeevropskom) i održaće se u Kupertinu, a na pozivu piše: "This should brighten everyone's day" (Ovo će ulepšati svačiji dan).

Mnogi smatraju da je "naziv" događaja i niz šarenih krugova u stvari nagoveštaj jeftinijeg iPhone-a, o kojem se već neko vreme priča. Već dugo se "zna" da bi taj iPhone 5C trebalo da bude dostupan u nekoliko boja, a uz njega se očekuje i novi iPhone 5S.

Apple bi, prema glasinama, trebalo da predstavi i novitete oko servisa iTunes Radio, koji je odgovor na popularne streaming servise, kao što je npr. Spotify. Takođe, očekuje se i predstavljanje poslednje "final preview" verzije iOS 7 pre njegovog objavljivanja.

Samo dan nakon kalifornijske konferencije, Apple će organizovati posebno predstavljanje za kineske medije. To će biti prvo takvo predstavljanje u Kini, ali i moguća indikacija da će Apple i China Mobile, najveći telekom operater u zemlji, sklopiti dogovor kojim će Apple i službeno ući na najveće tržište.

Ranije se najavljivalo i "lansiranje" novih modela iPad-a i iPad minija, ali mnogi smatraju da to neće biti 10. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

54 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: