Facebook testira VIP verziju za slavne

Facebook želi da podstakne poznate i slavne da sa obožavaocima dele što više detalja iz svog privatnog života aplikacijom napravljenom samo za 'vrlo važne', VIP članove.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: tportsl.hr, Autor: M. È./AllThings D

Četvrtak, 15.08.2013.

22:33

Default images

Poznate osobe, glumci, pevači, sportisti i ostale zvezde oberučke su prihvatili društvene mreže kao jedan od kanala za sigurno komuniciranje sa svojim obožavaocima.

Međutim, Facebook sada želi da im ponuditi nešto više, jer zašto bi poznate osobe koristile isti Facebook kao 'obični ljudi'?

All Things D piše kako Facebook testira aplikaciju namenjenu VIP osobama, kako bi im se olakšalo praćenje događanja na njihovim javim profilima kada nisu uz računar.

'Testiramo neke opcije dizajnirane kako bi se javnim osobama olakšala komunikacija s obožavaocima', potvrdio je predstavnik Facebooka dodavši kako je u testiranje uključen tek mali broj partnera.

Nagađa se kako je to Facebookov pokušaj da podstakne poznate osobe da dele još više informacija iz svog privatnog života s obožavaocima.

Za razliku od Twittera na kojem je puno lakše pratiti reakciju pratilaca na neku objavu poznate osobe, na Facebooku je moguće veoma lako se pogubiti.

Stoga je ovo verojatno još jedan u nizu Facebookovih pokušaja uvođenja opcija koje su se prvo pojavile na Twitteru, a time i privlačenja popularnih osoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: