FB: Statusi zavise od lajkova

Najpopularnija društvena mreža unela je novi algoritam za poredak objava.

Tehnopolis

Izvor: B92

Nedelja, 11.08.2013.

18:35

Default images

Facebook će ubuduće prikazivati objave zavisno od toga koliko komunicirate sa autorom objave, da li je ta objava „lajkovana“ i komentarisana, ali i koliko su toj objavi pažnje posvetili vaši prijatelji.

Zato, ako vam se čini da vam na zidu često iskaču stare objave vaših prijatelja, nije problem u vama, već u novom načinu na koji ova društvena mreža prezentuje vaš zid.

Najpopularnija društvena mreža unela je novi algoritam za poredak objava. Prema tom algoritmu, na vrhu stranice naćiće se i starije objave ukoliko one i dalje dobijaju lajkove ili komentare. Iz Facebooka poručuju kako će pratiti reakciju korisnika na ovaj novi način prezentiranja objava i dorađivati ga zavisno od povratnih informacija koje dobiju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: