Kupci su najzadovoljniji ovim smartfonima...

Istraživanje koje je objavio Američki indeks za zadovoljstvo kupaca (ACSI) otkrilo je da su dva Samsungova telefona – Galaxy SIII i Note II omiljeni kod potrošača.

Tehnopolis

Izvor: Huffington Post

Ponedeljak, 05.08.2013.

16:43

Default images

ACSI svakom telefonu daje određeni broj bodova (od 0 do 100) a oba Samsungova uređaja dobila su 84 poena dok su iPhone 5 i iPhone 4S dobili 82 poena.

Međutim, u istraživanju nije učestvovao model Galaxy S4 pošto je istraživanje sprovedeno pre njegovog predstavljanja.

ACSI je intervjuisao 4.112 vlasnika telefona u Americi koji su davali sud o svom smartfonu kada su u pitanju bili generalno iskustvo korišćenja (očekivanja kupca, percepcija kvaliteta, vrednost za novac, odanost brendu...) i osećaju kvaliteta (lakoća obavljanja i primanja poziva, lakoća slanja i primanja poruka, trajanje baterije...).

Novi rezultati su donekle od onih dobijenih u prošlogodišnjem istraživanju kada je iPhone zauzeo prvo mesto sa 83 poena.

U istraživanju sprovedenom 2012. godine Samsung je dobio 71 poen a BlackBerry 69 poena. Ove godine BlackBerry modeli Curve i Bold dobili su 67 i 64 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: